Nemzetközi és belföldi közúti áruszállítás

Kérjen ajánlatot!

Belföldi és nemzetközi fuvarozás

Belföldi és nemzetközi fuvarozás

Mi vagyunk Ön számára a kapocs Magyarország és Észak-Európa között. Tapasztalt, megbízható kollégáinkkal, környezetbarát, modern járműveinkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére nemzetközi és belföldi áruszállítási feladatokra.

Bízza Észak-Európai fuvarjait Észak-Európa specialistákra. Járműveinket a téli időszakban téli gumikkal szereljük fel, így Ön nagyobb biztonságban tudhatja küldeményét az északi utakon. Kritikus téli útviszonyok esetén hamarabb célba ér rakománya. Nyerges vontatóinkat és pótkocsijainkat műszakilag rendszeresen ellenőrizzük, hogy biztosíthassuk megrendelőink számára a zavartalan szállítási folyamatot.

Kamionjaink felszerelésének összeállításakor elsődleges szempont, hogy minden olyan eszközzel rendelkezzünk, amelyre az Ön árujának rakodásakor és rögzítésekor szükség lehet. Minden járművünk online GPS nyomkövető rendszerrel van ellátva, így igény esetén Ön is figyelemmel kísérheti árujának útját. Az online nyomkövető számunkra pedig az állandó tájékozódást és információnyújtást teszi lehetővé.

Fuvarozási szolgáltatásunkat az Ön igényeihez, az Ön rakománya tulajdonságaihoz igazítjuk. Flottánkat alvállalkozóinkkal egészítjük ki. Saját járműveinkről további információt talál a Járműveink menüpont alatt.

Ajánlatkérés:

Járműveink

Nyerges vontatóink

  • 6 db Scania 500S nyerges vontató
  • 3 db mega
  • 3 db normál

Pótkocsijaink

  • 6 db Krone félpótkocsi
  • 3 db Mega Liner
  • 3 db Profi Liner

Kiszolgáló járművünk

  • 1 db Volkswagen Transporter T6

Lépjen velünk kapcsolatba!

Központi telefon
Fuvarrendelés
e-mail
Cím
H-2371 Dabas,
Eötvös Lóránd utca 6.
MAGYARORSZÁG

GPS: 47.220768; 19.264745

Közösségi média
HIRVI TRANSPORT Kft. 2024.Copyright