Rólunk

KIK VAGYUNK

HIRVI Transport Kft

Ön tapasztalt vezetőként bizonyára tudja, milyen szolgáltatásra, megbízhatóságra van szüksége cégének áruszállítási feladatainak elvégzésére. Mi pedig gyakorlott problémamegoldóként ezt a támogatást tudjuk megadni Önnek!

A HIRVI

A „hirvi” szó finnül jávorszarvast jelent, ezzel utalva arra, hogy leginkább Skandináviába, mindenekelőtt Finnországba szállítás cégünk fő profilja. Mindezek mellett természetesen Európa bármely országába megszervezzük az Ön árujának szállítását.

A jávorszarvas Skandináviától Észak- Ázsián keresztül Észak-Amerikáig, ezenkívül majdnem egész Kanadában, és Alaszkában, lápos, mocsaras erdőkben él, főleg az erdős tundra és a folyók, tengerpartok menti nagy mocsarak a kedvelt élőhelyei. Nagyon jól és kitartóan úszik. Sokat és nagy távolságokra vándorol. Magányos állatok Kelet- és Közép-Európáig is eljutnak. Lengyelország nagy területeit már újra benépesítette, Magyarországhoz legközelebb Szlovákia és Ausztria északi részén élnek állandó állományai. Hazánkban az elmúlt évtizedekben csak néhány alkalommal figyelték meg, melyek mind elkóborló fiatal egyedek voltak. A jávorszarvas a legnagyobb a ma élő szarvasfajok közül. Testhossza 240-310 centiméter, farokhossza 5–12 cm, testsúlya 200-490 kilogramm nőstényeknél, 380–700 kg hímeknél, marmagassága 1,4-2,1 m. A legnagyobb példány 2,33 méter marmagasságú 820 kilogramm tömegű volt. A nősténynek nincsen agancsa, a bikának viszont ez a legfőbb jellegzetessége, melynek növekedése elérheti a 7 cm-t is hetente. Az ágak már röviddel a tövük felett kiszélesednek és szétálló, hatalmas lapátokká fejlődnek, melyeknek 40-nél is több csúcsa lehet, a jávorszarvas agancsainak fesztávolsága könnyen elérheti a 2 métert. A legnagyobb fesztávolságú agancs 2,1 méteres és 36 kilogrammos volt.

GARANCIA ÉS BIZTONSÁG

Saját járműparkunkon kívül számos megbízható alvállalkozóval rendelkezünk, jó részükkel folyamatos az együttműködés,  így bármilyen kapacitású fuvarfeladatot vállalni tudunk.  


Kamionjaink MAN TeleMatics nyomkövető rendszerrel rendelkeznek. Igény eseté ügyfeleinknek hozzáférést tudunk biztosítani a programhoz, így folyamatosan láthatják, merre jár éppen szállítmányuk.


Természetesen érvényes közösségi engedéllyel és CMR biztosítással rendelkezünk. Minden járművünk az összes rakományrögzítő eszközzel és felszereléssel el van látva. 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

 • Számunkra a legfontosabb ügyfeleink folyamatos elégedettsége

 • Számíthat ránk. Amit ígérünk, azt be is tartjuk.

 • Tisztában vagyunk vele, hogy Ön gyors választ vár. Mi mindent megteszünk, hogy Ön gyors választ kapjon.

 • Aktív meghallgatáson és fontos kérdések feltevésén keresztül minden ügyfél számára megtaláljuk a legjobb megoldást, és alternatív megoldási lehetőséget is kínálunk.

 • Önnek, mint ügyfélnek a saját problémája a legfontosabb és a legsürgősebb. Ezért mi mindig elérhetőek vagyunk. A nap 24 órájában. Az év 365 napján.

 • Az Ön kritikáját újítási javaslatnak tekintjük, amelyért köszönettel tartozunk és gyorsan reagálunk rájuk.

 • Számunkra minden ügyfelünk egyformán fontos. Méretétől, megrendelt fuvarok számától függetlenül. Nyilvánvaló számunkra, hogy csak az elégedett ügyfél tartható meg. Ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.

KÖRNYEZETVÉDELEM

Nemzetközi fuvarozással foglalkozó cégként mindent megteszünk a lehetőségekhez mérten a környezetvédelemért.

 • Modern járműveink a legújabb technológiákkal vannak felszerelve. Euro 6-os nyerges vontatónk például kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint amennyi a légkörben van. Járműveink ad-blue rendszere semlegesíti a kipufogógáz károsanyag-tartalmát
 • Munkatársaink rendszeresen vezetéstechnikai tréningeken vesznek részt, csökkentve ezzel a károsanyag-kibocsátást
 • Fuvarszervezés során gondosan ügyelünk arra, hogy a legkevesebb üres kilómétereket tegyék meg járműveink
 • Gumiabroncsainkat a hatályos jogszabályok és közlekedésbiztonsági irányelveink betartásával éllettartamuk végéig használjuk. Ezt követően a gumiabroncsok újrahasznosításra kerülnek
 • Környezettudatos cégként a HIRVI TRANSPORT Kft újrahasznosított papírt használunk